Kiwi Basil Gin Smash

Kiwi Basil Gin Smash
КатегорияКоктейли КухняАвстралийская кухня
Время2 минСпособКлассический
Порция1
Подписаться

Описание рецепта

Pura vida

Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г

Белки 0 г
Жиры 0 г
Углеводы 0 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
263
килокалорий
1 нравится
3 добавили себе
4
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
Джин
30 г  
Шаг 1:
Джин
30 г
Ingredients
1.5 oz gin
3/4 oz Lime juice
3/4 oz Kiwi Basil Mix
Ice cubes
Instructions
Kiwi Basil Mix:
Put the pulp of 5 kiwis, 5 oz water, 2 tablespoons sugar and 15 fresh basil leaves in a blender. Blend properly so that the ingredients break down and the mixture has a great color. As soon as there are no more large leaves to be seen, the strain the contents into a bottle.
Fill a glass with 2-3 ice cubes
Add the gin and press the lime juice into it.
Now top up the glass with the rest of the kiwi-basil mixture.
Notes
The kiwi-basil lemonade can be kept in the refrigerator for about 1 week. As soon as you boil the lemonade after straining it, the taste changes slightly, but it has a longer shelf life. The lemonade should always be sealed airtight so that the color does not change quickly.

Тематические подборки

Похожие рецепты

Коктейль Кузнечик Коктейль Кузнечик Махито Махито Коктейль Американо Коктейль Американо Коктейль Афродита:) Коктейль Афродита:)
Коктейль Олд Фешен Коктейль Олд Фешен Коктейль Космополитен Коктейль Космополитен Коктейль Александр Коктейль Александр Огуречный шот Огуречный шот
Мы заботимся о качестве нашей аудитории.
Пожалуйста, авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии.
Сейчас происходит:
21.04.2025 20:34:39
взял на заметку рецепт Филе хека в сырном кляре
21.04.2025 20:05:46
взяла на заметку рецепт Куриный шницель в кляре 🍗
21.04.2025 20:04:30
взяла на заметку рецепт Куриный шницель