Торт з морозива

Торт з морозива
КатегорияДесерты КухняУкраинская кухня
Время2 часа СпособКлассический
Порции4
Подписаться

Описание рецепта

Інгредієнти для приготування: Торт з морозива
ягоди -400 г,
цукор -1 ст. ложка,
згущене молоко -1 банка,
вершки жирні -450 мл,
вишневий соус (варення)

Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г

Белки 1 г
Жиры 0,3 г
Углеводы 12,18 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
50
килокалорий
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
Вишня
100 г  
Шаг 1:
Вишня
100 г

Як приготувати Торт з морозива
Готуємо так:
1. Ягоди покласти в каструлю, додати цукор, поставити на плиту та готувати на дуже маленькому вогні близько 10-15 хв., поки не виділиться сік з ягід. Після того збити усе блендером, але не до однорідності – повинні залишатися невеликі шматочки ягід.

Шаг 2:
  1. Вершки збити, додати згущене молоко і збивати до пишної маси. У половину маси додати ягідне пюре, перемішати.
Шаг 3:
  1. У форму викласти масу з ягодами, розрівняти та поставити в морозильник. Коли застигне, зверху викласти білу масу та поставити в морозильник на 3-4 години.
Шаг 4:
  1. Перед подачею дістати з морозильника на 20 хв. Подавати, поливши зверху вишневим (чи ягідним) соусом або варенням..

Тематические подборки

Похожие рецепты

торт «Радуга» торт «Радуга» Шоколадно - трюфельний торт Шоколадно - трюфельний торт Шоколадно-карамельные мини-торты Шоколадно-карамельные мини-торты Торт "Ягодный" Торт "Ягодный"
Сливочный торт с фруктами Сливочный торт с фруктами Сирники з манкою Сирники з манкою Торт-безе с лаймовой начинкой и ежевичным соусом Торт-безе с лаймовой начинкой и ежевичным соусом Шоколадный торт "фантастика" Шоколадный торт "фантастика"
Мы заботимся о качестве нашей аудитории.
Пожалуйста, авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии.
Сейчас происходит:
29.03.2024 13:53:41
взял на заметку рецепт Мега-творожный "чизкейк"
29.03.2024 13:53:34
взял на заметку рецепт Кабачковые рулетики с форелью
29.03.2024 13:50:40
взял на заметку рецепт Перловка по-Кардифски
29.03.2024 13:47:53
взял на заметку рецепт Торт-эклер