Яблука з цукровим сиропом
Категория | Выпечка | Кухня | Домашние рецепты |
Время | 1 час 10 мин | Способ | Классический |
Порций | 10 | ||
Воскресенье, 12 сентября 2021
| Подписаться |
Описание рецепта
Всі люблять яблука. Тому що в ньому багато вітамінів. А що як поєднати корисне та солодке. Запевняю буде дуже смачно. Пальчики оближете.
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Белки 0,27 г Жиры 0,17 г Углеводы 15,54 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
1
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
| 30 шт. |
| 100 г | ||||
| 1 шт. |
Шаг 1:
| 30 шт. | ||
| 100 г | ||
| 1 шт. |
Взяти 30 яблук. Посипати коричневим цукром. Вичавити сік лимону на яблуко. Поставити в духовку , попередньо розігріту на 180°C на (2 години). Витягнути , зачекати доки остине. Смачного!!!!💋💋💋😀