Запечені яйця в беконі

Категория | Гарниры | Кухня | Украинская кухня |
Время | 15 мин | Способ | Классический |
Порция | 1 | ||
![]() Четверг, 11 февраля 2021
| Подписаться |
Описание рецепта
Кето-рецепт
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Белки 12,57 г Жиры 14,08 г Углеводы 0,8 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
9
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
| 2 шт. |
| 20 г | ||||
| по вкусу |
| по вкусу |
Шаг 1:

| 2 шт. | ||
| 20 г | ||
| по вкусу | ||
| по вкусу |
Розігріти духовку до 180 градусів. Підготувати 2 форми для кексів.
Шаг 2:
Помістити по шматку бекону в кожну форму. Акуратно розбити яйце в кожен кекс.
Шаг 3:
Приправити морською сіллю и свіжо меленим чорним перцем.
Шаг 4:
Запікати десь 12-15 хв. або до тих пір, поки бекон не стане хрустким и яйця не приготуються.