Подписаться

Морс ІЗ ЖУРАВЛИНИ

Морс ІЗ ЖУРАВЛИНИ
КатегорияНапитки КухняУкраинская кухня
Время30 минСпособКлассический
Порции2

Описание рецепта

Помийте ягоди і подрібніть бледером. Викладіть на сито, прогтріть і вичавіть через марлю сік.Вичавкаи залийте водою, доведіть до кипіння, знов процидіть пюре. До гарячої рідини додайте цукор, перемішайте. коли відвар охолоне, влийте у раніше відчавлений сік,перемішайте.

Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г

Белки 0,03 г
Жиры 0 г
Углеводы 13,58 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
51
килокалория
нравится
1
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
Вода
3 л
Лесные ягоды
500 г
Мёд
1 ст.
Сахар-песок
1 ст.
Шаг 1:
Морс ІЗ ЖУРАВЛИНИ - Шаг 1
Вода
3 л
Лесные ягоды
500 г
Мёд
1 ст.
Сахар-песок
1 ст.

Можна замість цукру підсолодити медом, який додати в охололу рідину. Морс можна пити теплий або холодний.

Мы заботимся о качестве нашей аудитории.
Пожалуйста, авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии.
Сейчас происходит:
03.10.2023 06:53:24
взял на заметку рецепт Оладьи из кабачков