" куриця з шампіньйонами"

" куриця з шампіньйонами"
КатегорияГарниры КухняУкраинская кухня
Время15 минСпособКлассический
Порции2
Подписаться

Описание рецепта

Ніжний смак, надає ситність

Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г

Белки 8,46 г
Жиры 2,27 г
Углеводы 2,83 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
63
килокалорий
1 нравится
3 добавили себе
4
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
Шампиньон
250 г
Куриная грудка
250 г
Молоко коровье
300 мл  
Шаг 1:
Шампиньон
250 г
Куриная грудка
250 г
Молоко коровье
300 мл

Помити грудинку та шампіньони

Шаг 2:

Нарізати все середніми кубиками

Шаг 3:

Розігріти пательню, налити соняшникову олію

Шаг 4:

На пательню кинути шампіньони, посолити( добре посолити , адже гриби люблять багато солі)

Шаг 5:

Обжарюємо гриби, до коричневатого відтінку

Шаг 6:

До грибів додаємо грудинку, солимо і перчимо

Шаг 7:

Обжарюємо грудинку до біловатого відтінку, додаємо молоко солимо , перчимо( на смак)

Шаг 8:

Ставимо на маленький вогонь, накриваємо кришкою( щоб молоко випарувалася)- це забезпечить м’якість продукту

Шаг 9:

Бажаємо гарного смаку)))

Тематические подборки

Похожие рецепты

Свинина запечена в вершках з грибами Свинина запечена в вершках з грибами Кольорова капуста з печерицями в сметані Кольорова капуста з печерицями в сметані Курица с рисом в томате Курица с рисом в томате Курица в мультиварке в сметанном соусе Курица в мультиварке в сметанном соусе
Курица в овощном рагу Курица в овощном рагу Курица тушеная в овощном соусе Курица тушеная в овощном соусе Грибочки на пеньочку Грибочки на пеньочку Курица под маринадом Курица под маринадом
Мы заботимся о качестве нашей аудитории.
Пожалуйста, авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии.
Сейчас происходит:
28.03.2024 18:24:34
взял на заметку рецепт Закуска из креветок
28.03.2024 18:24:16
взял на заметку рецепт Суфле из брокколи