Варені яйця.

Категория | Закуски | Кухня | Домашние рецепты |
Время | 15 мин | Способ | Классический |
Порция | 1 | ||
![]() Воскресенье, 15 марта 2015
| Подписаться |
Описание рецепта
👍☺️
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Белки 12,56 г Жиры 9,51 г Углеводы 0,72 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
3
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
| 100 г |
Шаг 1:

| 100 г |
1.беремо невеличку каструлю.набираємо води майже до самого верху не забуваємо що вода не має бути для пиття. Далі ставимо на огонь і доводимо воду до кипіння,беремо потрібну нам кількість яєць і кладемо у воду і продовжуєм варити іх приблизно 7-10 хв. На не великому вогні.