Basic Fried Bread
Категория | Выпечка | Кухня | Домашние рецепты |
Время | 12 часов 30 мин | Способ | Классический |
Порция | 1 | ||
Воскресенье, 16 ноября 2014
| Подписаться |
Описание рецепта
Fried bread
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Белки 11,21 г Жиры 6,1 г Углеводы 27,78 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
16
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
| 2 шт. |
| 2 ч. л. | ||||
| 4 шт. |
Шаг 1:
| 2 шт. | ||
| 2 ч. л. | ||
| 4 шт. |
First of all,break the eggs.Then add some sugar and start to mix them with fork in about 5-6 minutes.
Шаг 2:
Oil a pan big enough for the amount of bread you are having.Turn the heat on and wait for about 2 mintues ,until your oil is heated up.Put 2 breads out of 4 into the pan at first step.Wait until both sides of breads is cooked.And then put other 2 breads and repeat this step again.Take out and enjoy!