Шакшука

Шакшука
КатегорияЗакуски КухняЕврейская кухня
Время15 минСпособКлассический
Порции2
Подписаться

Описание рецепта

Сніданок

Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г

Белки 7,05 г
Жиры 4,49 г
Углеводы 6,09 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
90
килокалорий
2 добавили себе
2
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
Яйцо куриное
4 шт.
Томатное пюре
500 г
Ветчина
100 г
Пармезан
50 г
Перец кайенский (чили) молотый
5 г
Перец болгарский
1 шт.
Петрушка
50 г  
Шаг 1:
Яйцо куриное
4 шт.
Томатное пюре
500 г
Ветчина
100 г
Пармезан
50 г
Перец кайенский (чили) молотый
5 г
Перец болгарский
1 шт.
Петрушка
50 г
1️⃣ Помідори ошпарити та зняти шкірку. Мілко нарізати разом з шинкою та перцем, та кинути на сковорідку, попередньо наливши трохи соняшникової олії (сильний вогонь). Вони мають перетворитись на більш-менш однорідну масу і закипіти. Приправити сіллю та перцем (часто використовують чілі, але то для любителів гостринки)

2️⃣Зменшити вогонь до середнього та лопаточкою утворити ямки в пюрешці. Туди розбити яйця

3️⃣Як тільки білок трохи схопиться, зменшити вогонь до мінімума та накрити сковорідку кришкою. Готувати ще 5-7 хв. За хвилинку до готовності присипати натертим сиром, а перед подачею - подрібненою зеленню

Тематические подборки

Похожие рецепты

Яичница шакшука с овощами Яичница шакшука с овощами Шакшука Шакшука Булочки к завтраку Булочки к завтраку 🥗🥚🥕🍳Шакшука🥗🥚🥕🍳 🥗🥚🥕🍳Шакшука🥗🥚🥕🍳
Яичница с перцем, помидорами и луком Яичница с перцем, помидорами и луком Шакшука Шакшука "Шакшука" "Шакшука" Шампиньоны золотистые (жаренные) Шампиньоны золотистые (жаренные)
Мы заботимся о качестве нашей аудитории.
Пожалуйста, авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии.
Сейчас происходит:
21.10.2025 13:51:34
взял на заметку рецепт Картофельные драники с тыквой
взял на заметку рецепт Суп-пюре из шампиньонов
21.10.2025 11:00:29
взяла на заметку рецепт Курица по-тоскански