Торт Крекер
Категория | Торты | Кухня | Домашние рецепты |
Время | 59 мин | Способ | Классический |
Порций | 10 | ||
Среда, 17 октября 2018
| Подписаться |
Описание рецепта
-
Крекер - 2 пачки по 180 г (вершковий і шоколодний)
-
Домашня сметана - 1 л
-
Цукор - 0,5 л
-
Ванільний цукор - 5 г
-
Желатин - 25 г
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Белки 4,9 г Жиры 9,59 г Углеводы 36,54 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
4
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
| 1 л |
| 0,5 л | ||||
| 5 г |
| 25 г |
Шаг 1:
| 1 л | ||
| 0,5 л | ||
| 5 г | ||
| 25 г |
-
Сметан , цукор і ваніль збити міксером до піни.
-
Додати розведений з теплою водою желатин і розмішати.
-
В одній великій посудині вимішати крекер і крем що вийшов.
-
Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 12 год.
Смачного!*.