Торт "Забава"
Категория | Торты |
Кухня | Украинская кухня |
Время | 20 мин | Способ | Классический |
Порция | 1 |
| |
 Среда, 10 марта 2021
| Подписаться |
Описание рецепта
Пекти один корж, корж ділити на 2 частини (залити желе Вишневе і ківі. На 300 грам води залити в 4 форми і порізати). 0.5 літри сметани змішати з цукром і додати желатин 0.25г все вимішати з желе і Вилити на пляцок тоді помітити в холодильник нехай застине.
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
Ингредиенты:
| 8 шт. |
 |
Гранулированный сахар |
| 1,5 ст. |
| 250 г | | 100 г |
| 1 ст. л. |
 |
Желе |
| 2 ч. л. |
| 300 мл | | 0,5 л |
 |
Желе |
| 2 шт. | | 0,2 г |
Шаг 1:
| 8 шт. |
 |
Гранулированный сахар |
| 1,5 ст. |
| 250 г |
| 100 г |
| 1 ст. л. |
 |
Желе |
| 2 ч. л. |
| 300 мл |
| 0,5 л |
 |
Желе |
| 2 шт. |
| 0,2 г |
Торт просто неперевершений