Ікра кабачкова

Категория | Соусы | Кухня | Домашние рецепты |
Время | 2 часа | Способ | Классический |
Порций | 5 | ||
![]() Пятница, 24 августа 2018
| Подписаться |
Описание рецепта
Кабачок на терти, поставити тушити на 2 години,додати томатну пасту, пересмажити на олії цибулю і моркву потерту на терку, часник, оцет, сіль, паприку і тушити ще одну годину. Розкласти по банках та пастеризувати.
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Белки 1,33 г Жиры 7,3 г Углеводы 7,51 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
4
5
Мне нравится
Добавить себе
Ингредиенты:
| 5 л |
| 500 г | ||||
| 500 г |
| 250 г | ||||
| 250 г |
| 200 г | ||||
| 80 г |
| 250 г | ||||
| 10 г |
| 100 г |
Шаг 1:
| 5 л |
Натерти на терку 5л, поставити тушити на 2 години
Шаг 2:
| 500 г |
Додати до кабачків
Шаг 3:
| 500 г |
Пересмажити
Шаг 4:
| 250 г |
Потерти
Шаг 5:
| 250 г |
Потерти
Шаг 6:
| 200 г |
Додати
Шаг 7:
| 80 г |
2 ст.л
Шаг 8:
| 250 г |
Додати
Шаг 9:
| 10 г |
1ч.л
Шаг 10:
| 100 г |
Почистити і подавити