Pie from scratch or Тертый пирог
Категория | Пироги |
Кухня | Украинская кухня |
Время | 40 мин | Способ | Классический |
Порций | 6 |
| |
 Суббота, 11 апреля 2015
| Подписаться |
Описание рецепта
For making dough you will need: 2 eggs, 250 gram. of butter or margarine, flower, 0,5 tea spoon of baking soda, 150 gram. of sugar. Preserve: 300 gram. cottage cheese, any jam, ( raisins, wall nuts, or pecans): )
Состав, калорийность и пищевая ценность на 100 г
Узнать больше
Более подробная информация о составе и калорийности блюд доступна в приложении Patee. Рецепты для iPhone, iPad и Android
|
|
Ингредиенты:
| 1 ч. л. | | 150 г |
| 300 г |
 |
Клубничный джем |
| по вкусу |
| 0 ст. | | 2 шт. |
| 250 г | | по вкусу |
| по вкусу | | |
Шаг 1:
| 1 ч. л. |
| 150 г |
| 300 г |
 |
Клубничный джем |
| по вкусу |
| 0 ст. |
| 2 шт. |
| 250 г |
| по вкусу |
| по вкусу |
You will have to divide your dough into two parts one big and one medium. The medium part put in the freezer for 20 or 25 minutes than your big part put in your form flat, and pour the mixed preserve, cottage cheese, and sugar onto it. Than take out your frozen piece and let it cool down for a couple of minutes, than shader it on the grater on the pie so it will make it look like tiny worms on it, The last step is to put it in the oven, and it is ready!